Corona: KLOTE en/of KANS?

Iedereen ervaart de impact van het coronavirus op dit moment en doet wat hij of zij kan. Ook voor ons als FORWARD is het niet makkelijk. We zijn een jong bedrijf wat elke dag werkt aan zijn groei en dan is deze situatie gewoon klote.

Maar wij willen niet bij de pakken neer zitten en kijken naar wat er wel kan. Wij willen in deze post graag onze positieve kijk met jullie delen: 3 stappen naar een mooie toekomst!

STAP 1: Wees voorzichtig en doe wat je kan

Hier hoeven we weinig aan toe te voegen. Overal lees je wat handig is om te doen zodat we de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen kunnen gaan en de impact zoveel mogelijk kunnen beperken.

STAP 2: Reflecteer en zie de kansen

Wij moesten in alle eerlijkheid ook best even slikken de afgelopen tijd. Hoe kunnen we met deze situatie omgaan? Als je van de eerste schrik bekomen bent is het een tijd om eens te kijken naar waar je staat. Dan richten wij ons even op onze doelgroep: de ondernemer en zijn of haar bedrijf. Waar sta je, wat gebeurt er met je business en kan je bedrijf tegen een stootje? Vervolgens kun je kijken naar de kansen. Wij heten niet voor niets FORWARD. Vooruit kijken en werken aan een mooiere toekomst is ons motto. Just look FORWARD.

STAP 3: Kom in actie

De machine staat stil, de werknemers zitten thuis, de telefoon gaat niet over en de inbox blijft leeg. Het enige van jouw bedrijf dat niet beïnvloedt lijkt door de huidige crisis is het koffiezetapparaat. Tijd om achterover te leunen met een bakkie pleur? Nee, tijd voor actie!

De corebusiness draait misschien op een laag pitje, maar wat kan er nog wel? Welke aspecten van jouw onderneming zijn in de dagelijkse business niet urgent maar wel belangrijk omdat ze  bijdragen aan de sterkte van uw bedrijf? Pak een pen en maak een lijstje. Wat heeft je de laatste tijd bezig gehouden waar je simpelweg niet aan toe bent gekomen? Wat staat er in die onderste 20% van jouw to-do lijst? Schrijf het op en ga er mee aan de slag.

Dit is het moment om je bedrijf te versterken en in topvorm in de startblokken te zetten. Als het economische startsignaal gaat dan ben je al op weg naar succes terwijl de concurrentie nog de veters aan het strikken is.

Hoe kan FORWARD hierbij helpen?

FORWARD helpt bedrijven verduurzamen. Dat is absoluut een kans waar je als bedrijf mee aan de slag zou kunnen. Energie besparen/zelf opwekken zorgt ervoor dat je kosten bespaart zodat je bedrijf in de toekomst tegen een extra stootje kan.

Onder het motto ‘ondernemers helpen ondernemers’ willen wij onze quick scan t.w.v. €420,-tijdelijk aanbieden voor €89,-. Met deze scan leveren wij op basis van indicatieve berekeningen een adviesrapport op maat met alle kosten en opbrengsten (inclusief subsidies en fiscale voordelen) van de verduurzamingstechnieken die het best werken voor jouw bedrijf. Zo zet jij de eerste stap naar een optimale energiestrategie en een sterker bedrijf!

Voor meer informatie zie: https://www.justlookforward.com/quick-scan/

Let op: door de huidige situatie zullen wij niet langskomen op locatie maar de benodigde informatie op afstand vergaren. 

Wij zijn ons deze dagen nog volop aan het beraden hoe wij in deze tijden bedrijven nog meer kunnen helpen. Zo zijn wij bezig om een verduurzamingspakket zonder investering in te richten. Er wordt gewerkt met een financiering waardoor je het bedrag wat je normaal aan je energierekening betaald inzet voor verduurzaming. Hierdoor kun je direct minder betalen. We zoeken hiervoor 10 pilotbedrijven die hiermee aan de slag willen.

Lijkt je dat wat, neem contact met ons op via: https://www.justlookforward.com/contact.