De manier van verduurzamen die bij u past

Begin dit jaar verscheen er een enquête van de Kamer van Koophandel die stelde dat 80% van de ondernemers in Nederland meer informatie wenst over verduurzaming van hun vastgoed. Heel begrijpelijk. De ondernemer weet alles van zijn branche en is – mits de verlichting blijft branden – niet bezig met zaken als energie en verduurzamen. Vaak staan er tegenstrijdige berichten op infopagina’s van de aanbieders en de overheid verandert de spelregels ook continu. De ondernemer geeft de  gemakkelijk besloten dat dit geen prioriteit behoeft en er wordt over gegaan op de orde van de dag.

Zonde! Verduurzamen levert geld, klanten en een betere wereld op! 

U zult denken: ’’Ja, dat is precies wat die anderen ook roepen!’’ Dus hoe ga je als klant nu maatwerk echt beoordelen? Door een onafhankelijke partij die de markt snapt en de aanbieders kent op uw vraag een antwoord te laten zoeken. Een partij die naast u zit en samen met u beoordeelt in plaats van tegenover u met een brochure met daarin alle zonnepanelen die zij verkopen.

Of het nu gaat om Led verlichting, isolatie, gebouwbeheer, koeling/verwarming of het duurzaam opwekken van uw energiebehoefte, FORWARD is die partij! 

Kies voor duurzame energietransitie

Doe de verduurzamingscheck online