Waarom FORWARD?

Het is onze missie om u als ondernemer te helpen makkelijk te verduurzamen; we verlagen uw energiekosten en creëren samen een duurzaam bedrijf.

Wij vinden dat ondernemers zich op hun corebusiness moeten kunnen focussen, met name in deze tijden van verduurzamings- en klimaathectiek.

Wij doen ons vak, zodat u uw vak kunt blijven doen.

Maatschappelijk betrokken zijn vinden wij erg belangrijk. Zo geven wij als erkend leerbedrijf onze kennis over de energietransitie door aan jonge talenten.

Just look FORWARD!

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Check het hier
danny hajema
danny hajema
20:03 28 Feb 23
Forward heeft mij ontzettend geholpen om mijn kluswoning te verduurzamen. Stap voor stap werden de te nemen maatregelen... helder met mij doorgenomen. Het fijne is dat Forward mij ook bij stond met het aanvragen van mogelijke subsidies die beschikbaar zijn en waren. Met de chaos in mijn hoofd zag ik door de bomen het bos niet meer en Forward bracht structuur. Nog enkele stappen te gaan dan is mijn huis toekomst proof!!Fijne mensen en goed bereikbaar voor advies tussen de hectiek door.read more
kapitein haddock
kapitein haddock
14:48 08 Dec 20
De complimenten van deze pensioneerde zeebonk, jullie dragen bij om Nederland een stuk groener te maken! daarnaast... hebben jullie mij prima advies gegeven over hoe ik zonnepanel te gebruiken in combinatie met mijn sloep!read more
Willem
Willem
13:43 17 Aug 20
We hebben inmiddels bij een zorginstelling een eerste succesvolle samenwerking met FORWARD tot stand gebracht. De... professionele inzet alsook de brede kennis en ervaring tijdens deze samenwerking maken dat we FORWARD energietransitie warm aan u kunnen aanbevelen.Maxxinno.read more
MARTS
MARTS
13:52 01 Jul 20
Vanuit een vervelende situatie ben ik via een jobcoach bij FORWARD terecht gekomen. Ik wilde graag gaan studeren of... werken maar wist niet welke kant ik op moest gaan. Het team van FORWARD heeft me de kans gegeven mijn interesses te onderzoeken. Zo ben ik aan de slag gegaan als projectmanager, accountmanager en heb ik mijn creativiteit kunnen uiten in de social media posts. Ik ben ze erg dankbaar voor de ervaring die ik bij ze heb opgedaan en de tijd die ze in mij hebben gestoken.read more
Kees Faasse
Kees Faasse
05:52 04 Jun 20
In het kader van MVO is het interessant te weten wat de CO2 footprint van je bedrijf is en wat je kunt doen die te... verbeteren. De uitkomst was niet meteen helder. Dat kwam omdat bleek dat 86% van onze CO2 footprint elders in de keten lag, namelijk bij de staalproducent (walserij, smelterij). En de elektrische energie die we zelf gebruiken was al 100% groen. Er was wel enige uitleg nodig hoe je de uitkomst en bijbehorende begrippen nu precies moest duiden en dat heeft FORWARD uiteindelijk ook keurig uitgelegd.read more
Rob Meinema
Rob Meinema
10:14 02 Apr 20
Uitstekende samenwerking gehad bij offertevergelijk tbv plaatsing laadpalen.
Jeroen Krijgsman
Jeroen Krijgsman
14:11 11 Mar 20
Realistische adviezen en prima hands-on begeleiding van onze energiebesparende inspanningen!
Cor van den Heuvel
Cor van den Heuvel
12:12 16 Jan 20
Dirk van der Heijden
Dirk van der Heijden
19:15 07 Jan 20
Next Reviews
js_loader

Hoe werken we samen?

Ieder traject is voor ons maatwerk. De onderstaande stappen zijn een voorbeeld van onze werkwijze maar kunnen in uw traject ook anders worden vormgegeven.
Daarover gaan wij graag met u in gesprek.

Dat geldt ook voor de manier van samenwerking. Bij sommige klanten vervullen wij de rol van vraagbaak. Bij andere klanten nemen wij de verduurzaming volledig uit handen en ontzorgen wij.

1

Wij geven u een hand en bespreken uw bedrijfssituatie en wensen. Op basis van dit gesprek bepalen we wat de optimale volgende stap is voor de verduurzaming van uw bedrijf.

2

Op basis van indicatieve berekeningen leveren wij u een rapport met de kosten en opbrengsten (inclusief subsidies en fiscale voordelen) van de verduurzamingstechnieken die het best werken voor uw bedrijf.

3

Per gewenste techniek vragen wij offertes uit bij 3 leveranciers. Deze offertes beoordelen wij op basis van prijs, kwaliteit en een beoordelingskader die we samen met u opstellen.

4

Als u met ons advies de leverancier heeft gekozen kan de uitvoering beginnen. Ook de uitvoering kunnen wij begeleiden zodat u daar geen omkijken naar heeft en zeker weet dat u krijgt waar u voor gekozen heeft.

Team FORWARD

Eric Hoekstra

Specialist duurzaamheid

Ik ben Eric, 32 jaar, ondernemer, muzikant en levensgenieter uit Nijmegen.

Ik woon in het appartement met het mooiste uitzicht van Nijmegen en geniet van teveel hobby’s, te leuke vrienden en te weinig tijd. 

Ondernemen is voor mij de manier om uitgedaagd te worden en alles uit het leven te halen samen met fantastische collega’s. Met FORWARD helpen wij ondernemers bezig te zijn met wat ze echt leuk vinden in plaats van extra gedoe. 

Stijn Gerritzen

Marketing-/salesmanager

Ik ben Stijn, een 30-jarige ondernemer met een onbevredigbare drang tot het leggen van contacten en het samenbrengen hiervan.

Ik woon samen met onze kantoortherapeut in het altijd gezellige Nijmegen en sta met enige regelmaat aan de gewichten in de sportschool te trekken.

Als directeur en mede-oprichter van FORWARD hou ik mij bezig met het bewerkstelligen van vruchtbare samenwerkingen met ons netwerk en klanten.

Mathijn Arts

Projectmanager

Jou Inhoud Komt Hier

Ik ben Mathijn, 25 jaar en woon in het prachtige Nijmegen. Hier woon ik samen met mijn lieftallige vriendin & twee honden. 

Met regelmaat struin ik het centrum door om vervolgens op het terras te belanden. Daarnaast lees ik graag een boek in de zon, luister ik naar de zoveelste playlist op Spotify of zoek ik mijn vrienden en familie op voor een gezellige dag.

Als Junior projectmanager zorg ik dat de lopende projecten succesvol worden gerealiseerd door zorg te dragen over de contactmomenten, organisatie en taakuitvoering.

Solo

Kantoortherapeut

Ik ben Solo, een 6 jarige Chihuahua met een bovengemiddelde eetlust.

Ik ben aangesteld om ervoor te zorgen dat mijn collega’s naast alle gezelligheid ook werk verrichten.

Laten we kennis maken!

Direct contact? Bel ons dan op 06-22419887. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de button.

CONTACTFORMULIER